С тяхната финансова политика (Продължаваме промяната“ и Демократична България“ бел. ред.)

...
С тяхната финансова политика (Продължаваме промяната“ и Демократична България“ бел. ред.)
Коментари Харесай

Балабанов отсече. Каза кой е виновен за високата инфлация


" С тяхната финансова политика ( " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “ бел. ред.) и изключително дейностите на Асен Василев като финансов министър е основният провинен за това инфлацията да е толкоз висока в България, финансовата рецесия да е толкоз дълбока в страна, и виждаме по какъв начин сега двете партии имат подготвеност да ръководят, ами са договорили и политически кабинет, макар апелите на една по-голяма част от парламентарните групи в този парламент, които предлагахме, в това число и ние, по-скоро експертен профил и експертно държавно управление, равно отдалечено политическо, с цел да извади страна от рецесията. Срамувам се да ви кажа право, тъй като с лека ръка " Продължаваме промяната “ излъгаха над 600 000 българи, които се подлъгаха да гласоподават за тях, и резултатите няма да са хубави.  ", това сподели депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в изявление за предаването  " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус ". 

Според него в момента сме на прага на едно новосформирано държавно управление " на лъжата и на алчността, по едно и също време комбинирано, тъй като едните бяха основани с концепцията да отстранен другите, арестуваха Бойко Борисов преди една година и се възмущаваха по какъв начин основният прокурор им пречи, с цел да го вкарат в пандиза, в този момент ще ръководят с Бойко Борисов и най-вероятно ще го пазят от основния прокурор, с цел да не го вкара ", сподели още той.
-->
Балабанов още веднъж удостовери, че  " ИТН “ в тази обстановка ще бъде опозици. " Ние няма по какъв начин да допуснем страната да продължи да бъде ръководена от Асен Василев, тъй като няма какво да се лъжем, учен Денков, който стана учен до момента в който беше народен представител, а министърпредседателската му функционалност в бъдеще е единствено фасада – действителният министър-председател съгласно мен ще бъде Асен Василев, и това е безусловно рисково за страната като резултати, ще бъде срутено съгласно мен доста бързо ", сподели още Балабанов. 

Относно концепцията за ротация Балабанов сподели, че съгласно него този вид е противоконституционен в границите на нашата парламентарна народна власт. " Това е безспорна нелепост на елементарен език и е някакъв ход, контрактуван единствено и единствено, в името на това: дружно ще управляваме, обаче ще споделяме на хората, че ние нямаме нищо общо с другите, в полза на това общество нещата да се развиват. Това са цялостни нелепости, споделям ви, давам ви образец и на вас, като мои сътрудници публицисти, да им задавате тези въпроси и да ги питате. Когато дойдат вторите девет месеца, хипотетично да предположим, че първият мандат там, първите девет месеца на акад. Денков завършват и идва времето за втория министър председател. Това не значи директна промяна ", сподели още той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР